Pianoles

Pianist en pianoleraar Hannes Adriaens, Privéles piano, privéleraar Leuven

 

Ik geef pianoles zowel aan jongeren (vanaf acht jaar), als aan volwassenen met een duidelijke motivatie en passie voor piano.

Ieder mens zit anders in elkaar en speelt dus ook anders piano: daarom staat in mijn pianolessen de eigenheid van iedere leerling voorop. Als pianoleraar ik werk graag persoonlijk en zoek samen met de leerling naar een manier van spelen die bij hem of haar past. Zowel op muzikaal als op technisch vlak gebruik ik bij iedereen een andere aanpak en methode.

— “Ik geloof er sterk in dat je door eigen ervaring en inzicht sneller leert” —

Als pianoleraar vind ik het belangrijk om vooral als coach op te treden, om eerder mee te sturen dan op te leggen. Ik geloof er sterk in dat je door eigen ervaring en inzicht het snelste leert. Een ontspannen manier van piano spelen en muzikale verbeelding staan in mijn pianolessen voorop. Ik werk hier graag heel concreet aan en oefen ook samen in de pianoles. Je zal mijn les nooit verlaten zonder concreet toepasbare aanwijzingen waar je zelf mee aan de slag kan. Mijn doel is om ook van het instuderen zelf een plezier te maken.

— “We gaan samen op zoek naar je eigen muzikale invulling van het stuk, naar je eigen muzikaliteit” —

Daarnaast vind ik het belangrijk om samen te bekijken welke betekenis een stuk voor je heeft en welk sentiment, welke emoties het bij jou oproept. Op die manier gaan we samen op zoek naar je eigen muzikale invulling van het stuk, naar je eigen muzikaliteit.

Bij mijn leerlingen sta ik bekend als een zeer geduldige pianoleraar. Lees zeker ook eens hoe mijn leerlingen zelf me als pianoleraar omschrijven. 

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende proefles. De pianolessen vinden plaats in mijn lespraktijk te Winksele (regio Leuven, Herent, Veltem, Bertem, Kortenberg, Wilsele, Heverlee, Linden, Wijgmaal …) .

locatie Pianolessen

De pianolessen worden gegeven op een vleugelpiano in mijn lespraktijk te Winksele (Herent) 
Winksele is gelegen vlakbij Leuven, Veltem, Bertem, Kortenberg, Wilsele, Heverlee, Wijgmaal, Zaventem, Boortmeerbeek. Korbeek-lo vlakbij Bierbeek, Leuven, Kessel-lo, Leuven, Tienen, boutersem, haasrode, Blanden, Linden.

 

 Aanmelden voor een proefles

Een proefles piano is gratis en vrijblijvend. Ze is er zowel voor leerling als docent om kennis te maken met elkaar. Als leerling is het belangrijk een klik te voelen met mij als pianoleraar, en om een beeld te krijgen van mijn lesstijl. Voor mij als docent is het essentieel om ook te kijken of ik me een geschikte pianoleraar voel voor jouw verwachtingen. Aanmelden voor een proefles piano kan het beste telefonisch, maar ook via het contactformulier of per e-mail . Ook voor al je vragen ben ik steeds telefonisch bereikbaar.

Wat leerlingen zeggen :

[tmls_saved id=”913″]

Praktisch:

De gepaste lesduur bepalen we in overleg. Een pianoles kan naar wens een uur, 45 minuten of 30 minuten duren en vindt wekelijks plaats op een vaste lestijd die voor jou het beste past. De pianolessen kunnen worden afgerekend per 10 lessen of per half jaar (19 lessen). Wanneer je intekent voor een half jaar (19 lessen) krijg je 3 procent korting.

 

Tarieven

Lesduur Per 10 lessen Per 6 maanden
(met 3% korting)
30 min les / week 235 euro 433,10 euro
45 min les / week 335 euro 617,40 euro
60 min les / week 405 euro 746,41 euro
Vleugelpiano. Pianolessen Regio Leuven, Muziekschool en onderwijs, Privéles piano door Pianoleraar Hannes Adriaens